Recept na letný nepečený avokádovo-limetkový koláč
Spontánne sa ohlásila návšteva na víkend a nemáte čas pripraviť niečo pod zub? Potom už len pripravte túto nádherne letnú avokádovo-limetkovú tortu večer vopred len za 15 minút a vložte ju na noc do chladničky. Voilà – vaši hostia budú ohromení!
Na osviežujúci, raw avokádovo-limetkový koláč potrebujete nasledovné:
Základ
- 1 šálka lieskových orieškov
- ¾ šálky datlí, odkôstkovaných a nahrubo nasekaných (odporúčame datle Medjoul)
- 2 lyžice kokosového oleja
Krém
- 4-5 zrelých avokád podľa veľkosti tortovej formy
- Šťava z 3 limetiek
- Cukor z kokosových kvetov podľa chuti
- 2 lyžice kokosového oleja
- 1 štipka soli
Príprava
Všetky suroviny na základ dáme do kuchynského robota a nasekáme. Cieľom je vytvoriť hmotu, ktorá drží pohromade, no obsahuje viditeľné kúsky.
Hmotu natlačíme do tortovej formy s priemerom cca 18 cm.
Teraz pomocou ponorného mixéra rozmixujeme všetky ingrediencie na krém a dáme ich priamo na základ. Povrch uhladíme a koláč vložíme aspoň na 3 hodiny do chladničky.
Potom môžete opatrne uvoľniť tortovú formu a ozdobiť vegánsku tortu pre vašich hostí plátkami limetky a mätou!
Odporúčame: náš Bio balzam na pery Avocado - Limetka
-
Doprava na Slovensko
pri objednávke nad € 39,90 zadarmo -
Vrátenie tovaru
bez poplatkov -
Dovoz do 2 pracovných dní.
Zásielky odosielame do
viac ako 40 krajín